10 Judgement for your food!

You can judge your food by one of 10 basic points:

  1. grain size/texture: it affects your feeling on your tongue.
  2. colour: the color of food may give idea for freshness and the antioxidants in your food.
  3. pasteurized/non pasteurized: non pasteurized generally means more taste but shorter shelf life
  4. additives (deep subject, please follow us)
  5. best before
  6. picture jars
  7. prices per quantity
  8. macro nutrients (such as carbohydrate, fat, protein)
  9. micro nutrients (vitamin, minerals, amino acids, fatty acids)
  10. fragrance/aroma

 

 

 

 

 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s